0654387444

Welkom bijMD Fysiotherapie

Fysiotherapie
              &
Manuele therapie

Beste lezer

Mijn naam is Marc en naast mijn werk als wetenschappelijk onderzoeker heb ik sinds 1 mei 2021 mijn eigen praktijk voor fysio- en manuele therapie bij Yamato Gym in Weesp.

Ik heb een lange carrière bij het Ministerie van Defensie achter de rug. Uiteindelijk ben ik een nieuw carrièrepad op gegaan en ben ik gaan werken bij een fysiopraktijk en daar heb ik mij verder ontwikkeld. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van wervelkolom en/of schouder-gerelateerde pijnklachten.

In mijn werk pas ik zowel fysiotherapie als manuele therapie toe om zo, samen met u, tot de beste oplossing te komen voor uw klachten. Bij fysiotherapie ligt de nadruk vaak op oefentherapie om belasting en belastbaarheid van uw lichaam te herstellen en/of te optimaliseren. Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die zich verder is gaan specialiseren. Ik heb hiertoe als vervolg op mijn opleiding tot fysiotherapeut een 3-jarige masterstudie gevolgd. Ik richt me als manueel therapeut op de gewrichten en de wervelkolom. Fysiotherapie en manuele therapie vullen elkaar vaak aan en versterken elkaar. Juist daarom is het een groot pluspunt dat ik beide therapieën kan toepassen.

Ik beschik over een BIG-registratie en ik ben ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister voor fysio- en manueel therapeuten. Ik heb met nagenoeg alle verzekeringsmaatschappijen een contract. Als u verzekerd bent voor fysiotherapie vindt de afrekening tussen mij en uw zorgverzekeraar plaats. U hebt hier geen omkijken naar. Als u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie gelden de tarieven op de volgende webpagina voor u.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op.

Mijn Opleidingen:

  • Fysiotherapie, Bc.
  • Manuele Therapie, MSc. (SOMT)
  • Klinische Epidemiologie, MSc./Drs.

Door mij gevolgde cursussen:

  • McKenzie A (lage rug)
  • Intermediate Athlete Weight Lifting
  • Saxion Schouder Basis
  • Saxion Schouder Plus
  • Toegepaste Inspanningsfysiologie